VKOR

Veljekset Korkala Oy juhlisti yhtiön 30v. historiaa Maikkulan kartanossa

20.9.2023

Veljekset Korkala Oy juhlisti yhtiön pitkää 30v. ikään vuonna 2023 tullutta historiaa Oulussa Maikkulan kartanossa Oulujoen varrella elokuisena iltana 5.8.2023 yhdessä työntekijöiden ja kutsuvieraiden kanssa.

Tilaisuutta vietettiin gaalajuhlan tunnelmissa ja ohjelma sisälsi buffetillallisen lisäksi omistajayrittäjä Ismo Korkalan avajaispuheen, jossa käytiin lävitse yhtiön pitkää historiaa niin puheen, kuin kuvienkin muodossa.

Lisäksi gaalaillan ohjelmassa oli oululaisen stand up koomikko Matti Patrosen stand up show ja juhlavieraille musisoi illan päälle monipuolinen The Sap Kings orkesteri. Illan seremoniamestarina toimi myös stand up koomikkojuontaja Matti Patronen. Kiitokset hänelle illan juonnoista ja esiintymisestä! Kuten myös kiitokset upealle 7-jäseniselle The Sap Kings orkesterille, joka sai juhlakansan todellakin tanssilattialle illan aikana.

Ilta olikin yhtä juhlahumua ja kelikin suosi elokuisella auringonpaisteella ja lämmöllä gaalajuhlaan osallistujia. Lämmin kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!

Oulujoen rannalla otetussa kuvassa ovat mukana Vesa Korkala (vasemmalla), Ismo Korkala (keskellä) ja Ilkka Korkala (oikealla).

VKOR